söndag 20 februari 2011

It is finally d-day!

Japp idag har vi Ääääntligen fått nyckeln till vår nya lägenhet! Som jag har längtat.. Så nu har vi en nyckel, och så ska vi åka och hämta förrådsnycklar och annat imorgon eftermiddag! wie, så skönt det ska bli att äntligen få ordning på allt! Är en enda röra i varje vrå just nu. Står kartonger och skräp och annat PRECIS överallt!

Men iallafall. När vi va i lägenheten fick vi reda på att vi troligen kommer att få tapetsera om i sovrummet, eftersom det var väldigt stora fettfläckar där. Även golvet var tydligen i tiden att byta ut, och de e perfekt eftersom de e just sovrummet som ja varit lite tveksam till då det är grönt.. Inget fel egentligen, mest det att jag inte har något som passar så bra i färg..

Och så har vi suttit och kollat på Ikea nu efter ett nytt badrumsskåp eftersom det i lägenheten är ifrån 50-talet eller nåt och ungefär hälften så litet som det vi har nu. Vi har nog bestämt oss för det här, och kanske ett underskåp med.. Tror de kommer bli skitsnyggt!




















 Nu är det snart dags för Solsidan och sen är det skönhetssömn som gäller! Det kommer bli en tuff vecka. Skall ju ta vilovecka ifrån träningen båda två för att hinna med så mycket som möjligt.

Tjoflöjt!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar